Werner Siems

Werner Siems bor og arbejder I Nordtyskland. Til daglig arbejder han som selvstændig fotograf og forfatter. Han har tæt samarbejde med Boyens-medien forlag. Han har udgivet bøger om forskellige områder i Nordtyskland med egne tekster og foto. Werner Siems har udstillet I de fleste store byer i Nordtyskland. Som fotograf arbejder han med perception af lyset i de sarte objekter, som han enten finder i omgivelserne eller skaber selv.
Lysets spil i rimfrosten, himlen, der reflekteres i væddehavet, fanget i de særlige øjeblikke, der gør synet af dem til en særlig oplevelse. Lyset og de forskellige årstider: Lyset i sommerblomsten og mørket i omgivelserne, komplekse iskrystaller på en tilfrosset edderkoppespind, viser naturens skrøbelighed, som vi skal passe på.
Emnet "Koldt - Varmt" i hans fotoudstilling viser modsætningerne og forbindelser mellem de to begreber. Hvordan føler vi farverne, objekterne, aktiviteterne, tilstande og mennesker? Hvornår føles det koldt og hvornår føles det varmt? Hvad siger vores subjektive forståelse og den relative definition? Ofte viser det sig at begreberne forstås bedre i sammenligning. Det drejer sig ikke kun om temperatur oplevelser, som kan også være forskellige fra person til person, det er summen af de forskellige signaler vi modtager fra omgivelserne. På udstillingen præsenteres en række foto fra iskrystaller til landskaber, fra konkret til abstrakt. Vand, luft, naturen i årstidernes løb fanget i øjeblikket.

Værker til salg Klik på et værk for at se mere.